2013. május 22., szerda

Gyorsan telnek a napok... már-már hetek... vitathatatlanul látványosan nincs kedvem írni.:(
Barbi, nagyon köszönöm a díjat... megtisztelő, sosem kaptam ilyet.:) Igyekszem teljesíteni a hozzá fűzött feladatokat és reményeket.:) Csak igyekszem, de nem ígérem.:)
Szóval gyorsan telnek a napok... mindenféle zsúfoltság van, sok munka, közben kikapcsolódások, közben az ilyenkor szokásos aggódásom... pénteken már jobb lesz.:) Itt bent változó hangulat, otthon változó intenzitású kupi, de leginkább nulla munkakedv.:) Ja, de lett új hűtő.:) Apránként majd új konyha is lesz.:) De lassan vége az évnek, így aztán évadzáró, addig még egy remek vendégség, aztán a közelgő esküvő kapcsán lánybúcsú, aztán a közelgő esküvő... amiről idő közben kiderült, hogy egy  különleges helyen egy igen különleges hangulatú esemény lesz... valószínűleg. Az exférjemről még nem tudok, ezért remélem otthon marad..., bár igazából kezd nem érdekelni, csak első sokk volt sokkoló.:) Aztán lesz még meglepetés szülinapi parti és szép lassan július... akkor meg már Badacsony... nekünk.:) De jó is lesz.:)
Most még elég fáradt vagyok, meg egy picit ideges.:(

1 megjegyzés:

  1. Na csak lett azért bejegyzés :) egyszer biztos kész lesz a konyha is. A különleges hely egy tó? Vagy hegytető? by vöröscicus

    VálaszTörlés