2012. november 27., kedd

Kicsit sűrű lett az élet... megint... persze nem feltétlenül baj, csak kezdek fáradni.:) Csak az a kár, hogy nincs is nagyon kedvem írni. Napi tíz órácskákat dolgozom és várom a karácsonyt... nagyon! :) Aztán majd jövök egyszercsak.

3 megjegyzés:

  1. Mostanában nekem sincs nagy kedvem írni...de a karácsonyt én is várom, meg a havat :)))by vöröscicus

    VálaszTörlés
  2. Jaja, látom te sem aktívkodsz... pedig olvasni lenne kedvem, még ha nem is nagyon írok.:) Na persze ezzel sokszor más is így van... gondolom.
    Hú, a havat borzasztóan várom és már hallottam olyasmit, hogy esetleg 6-a körül.:) Jajjj annyira szuper lenne.:) Azért majd igyekszem írni.:) Bár sok olvasóm nincs, de azért kicsit néha bűntudatom van, ha nem írok, mert én is mindig csalódott vagyok, ha más nem ír akit rendszeresen olvasok.:) Spring Leaves-ről semmi hír?

    VálaszTörlés
  3. Na majd most írok, ötleteim vannak. Igen van mikor csak úgy magamba gondolkozom, nem írom le, panaszkodni meg már nem nagyon akarok, csak ha valami vidám jut az eszembe. SL-ról semmi hír , facebookon se aktívkodik, a múltkor feltett pár ékszerképet és ennyi. Pedig tavaj milyen jó is volt, minden nap volt érdeklődés, peregtek a blogok :) by vöröscicus

    VálaszTörlés